Om mig

Ingrid_SolvejJag heter Ingrid Wigur, tecknare, animatör, dokumentärfilmare och grafisk formgivare. Jag gillar också att fotografera både i jobbet och på fritiden. Min bostadsort är Lerbo, ett par mil utanför Katrineholm, mitt i det vackra Sörmland.

Alla delar i mitt jobb är roliga och väldigt inspirerande. Animationer är det absolut roligaste att göra. Eller när jag får en text att illustrera, helst med en humoristisk vinkling. Handlar det om hundar eller får är det extra roligt eftersom det är mitt fritidsintresse. Uppdrag där man få göra dokumentärer är sällsynta men roliga! Kan jag sedan klämma in lite animationer i dokumentären är det så nära drömuppdrag jag kan komma! Att få göra bokomslag, kanske kombinera illustration och foto skulle också vara väldigt roligt.

Här på sidan hittar du lite exempel från mina uppdrag och även mina egna produkter, t-shirts, muggar och kuddfodral med fårmotiv.

Vill du ha hjälp med något av det jag beskrivit ovan eller något annat du tror att jag kan fixa, är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Alla sätt att kontakta mig hittar du under fliken ”Kontakt”.